Wees welkom in het Weeshuismuseum

13 apr

Ontdek samen Ons Echte Goud! Vanaf april is de tentoonstelling Mijn stad, mijn schat te zien in het weeshuismuseum. Een overzicht van zeven eeuwen stadsgeschiedenis samengesteld uit objecten van Culemborgse particulieren. Op vrijdag 13 april vanaf 17.30 uur zet het museum de deuren extra lang open voor een MuseumMatch-avond. Wees welkom!

17.30 Inloop met een welkomstdrankje of -sapje van het huis en tijd om een match te maken. 18.00 Aanschuifmaaltijd in het Weescafé en tijd om elkaar beter te leren kennen. 19.00 Voor bezoekers die dan arriveren is er een welkomstdrankje of -sapje van het huis en tijd om een match te maken. 19.30 Museumbezoek en start programma MuseumMatch | Ontdek ’t samen! Ga in gesprek met de deelnemers aan de tentoonstelling Mijn stad, mijn schat. En hoor samen het verhaal over hun bijzondere voorwerp uit de eerste hand. Ontmoet de museumdirecteur en bevraag de curator van de tentoonstelling. Wat gebeurt er precies achter de schermen? 20.30 Nog even napraten en –genieten in het sfeervolle en gezellige Weescafé. Entree: voor museumkaarthouders gratis, inclusief welkomstdrankje, exclusief maaltijd. Maaltijd: 21,50 euro per persoon. Wilt u ook deelnemen aan de aanschuifmaaltijd? Stuur een bericht naar info@weeshuismuseum.nl.