Afrotopia Match Party

13 apr

Geweldige MuseumkaartMatch-Avond: jij krijgt de unieke kans om de fototentoonstelling ‘Afrotopia’ als eerste te zien. De grote Pan-Afrikaanse fototentoonstelling, nu voor het eerst in Nederland, waarin veertig hedendaagse Afrikaanse fotografen de (potentiële) kracht van Afrika tonen. Jij gaat mee op Afrotopia Tour met spokenword artiesten Onias Landveld (stadsdichter Tilburg) en Neusa Gomes. Ook kun je speeddaten met een museumstuk: kijk samen met een andere museumbezoekers welk object bij jullie past. In een persoonlijke speeddate van 5 minuten leer je elkaar en het object beter kennen. En natuurlijk mag een rondleiding over ‘geluk en ongeluk’ op vrijdag de 13e niet ontbreken.
In de ‘Afrotopia lounge’ zorgt DJ Dynamite voor een Afrikaans sfeertje en kun je met een lekker drankje een goed gesprek voeren.

Speciaal voor de Museumkaart Matchavond vertrekt er om 18.30 uur een bus vanaf Nijmegen CS naar het Afrika Museum.
Van deze bus kunt u gratis gebruik maken, de bus staat klaar op de taxistandplaats. Na afloop van het programma brengt de bus u weer terug naar Nijmegen CS.